Čalouněné postele - pohodlí pro každého

Útulnost a pohodlí jsou klíčovými faktory, které přispívají k našemu pocitu klidu a relaxace. Ať už se jedná o spánek, odpočinek nebo čtení knihy, místo, na kterém se nacházíme, hraje důležitou roli. Jedním z nejvyhledávanějších a stylových prvků interiéru, které splňují tyto požadavky, jsou čalouněné postele. Tyto postele kombinují výrazný design s příjemným pohodlím a přinášejí do domova útulnost a pohodovou atmosféru.


29812-1    51762

Čalouněné postele mají mnoho výhod, které je dělají tak oblíbenými mezi lidmi s vkusem a stylem. Jednou z nejvýraznějších výhod je jejich estetický vzhled. Čalounění postele přináší do prostoru dotek elegance a luxusu. Díky pestrobarevným látkám a různým vzorům můžete vybrat takovou čalouněnou postel, která bude dokonale ladit s celkovým designem vaší ložnice. Látkové čalounění také přidává do prostoru teplo a akcentuje ho jako středobod zájmu.

Další výhodou čalouněných postelí je jejich komfort. Díky polstrování a čalounění nabízejí tyto postele výjimečnou pohodlnost a podporu během spánku. Měkké polstrování umožňuje vašemu tělu se ponořit do oblíbené pozice a odpočívat bez tlaku na páteř. To je obzvláště důležité pro ty, kteří trpí bolestmi zad nebo mají problémy se spánkem. Čalouněné postele jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální podporu a pohodlí, což vám umožní dosáhnout hlubokého a obnovujícího spánku.

Další výhodou čalouněných postelí je jejich všestrannost v umístění do domu. Díky různým stylům a velikostem jsou čalouněné postele vhodné pro různé místnosti. Můžete je umístit do hlavní ložnice a vytvořit tak zářivé centrum, které bude okouzlovat všechny, kteří do místnosti vstoupí. Čalouněné postele také vyniknou v pokojích pro hosty nebo dětských a studentských pokojích. 

Typy čalouněných postelí:

 Kontinentální postele                                                S čalouněnými panely                                                  Klasické

 297107ecbe9de34e0a516c99eac888ebf5b57   21683

Velikost ?
Čalouněné postele se dělají ve standardních rozměrech od jednolůžka až po klasickou manželskou dvojlůžkovou postel.

Před koupí nové postele myslete na její délku a šířku, která bude prostorově pasovat právě do Vaší ložnice. 

Rozměry postelí:

Popis:

90 x 200 cm

Standardní jednolůžková postel

120 x 200 cm

Vetší jednolůžková postel

140 x 200 cm

Menší dvojlůžková postel

160 x 200 cm

Klasická dvojlůžková postel

180 x 200 cm

Klasická dvojlůžková postel

200 x 220 cm

Nadrozměrná dvojlůžková postel

 

Úložný prostor ?

Čalouněné postele mohou být doplněny také o úložný prostor pod postelí. Snad v každé domácnosti se řeší problém s úložným prostorem, protože ten se prostě vždycky hodí. Rám úložného prostoru může být dřevěný nebo kovový s hydraulikou, pro snažší manipulaci. 

stelaż podnoszony drewniany            stelaż podnoszony metalowy

Montáž čalouněných postelí ?
Sestavení čalouněných postelí zvládne opravdu každý. Postele se skládají z několika dílů, které lekce a hravě smontujete k sobě. V balení vždy naleznete veškeré příslušenství k samotné montáži spolu s obrázkovým návodem.

 

Ke každé posteli patří neodmyslitelně také noční stolky, které ložnici zútulní a dopřejí Vám komfort například při večerním čtení knih.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX