Hodnocení obchodu

4,9 4152 hodnocení
5
3901x
4
151x
3
37x
2
6x
1
57x
Nevyplňujte toto pole:
BH Avatar autora Božena Hrachová | 19.4.2024
Spokojená
L Avatar autora Lucie | 12.4.2024
Pres mesic cekam na doruceni veci (kvetinace) a stale nic. Na emaily neprichazi zadna reakce, kdyz uz se clovek dovola, tak je ujistovan, ze vse odejde v dalsim tydnu. Neprofesionalni jednani, nedoporucuji.
P Avatar autora Petra | 9.4.2024
Koupila jsem dětskou postýlku 2. Jakosti, měla být pouze oloupaná barva. Postylka přišla rychle, to je jediné plus. Jinak katastrofa. Postylka přišla bez návodu ke smontovani, na postýlce špatně vyvrtane díry a díly na pevných stranách nejsou slepene k sobě, takže se rozpadá. Matrace vypadá vporadku a tašky na kočárek jsou pěkné.
AP Avatar autora Andrea Petrová | 3.4.2024
Moc spokojená nejsem z 12 dilne sady přišlo 9 věci. Zbytek nedopošlou,protože již dodavatel posila jiné sady. Nabídli mi 5% z částky zpět ale to je směšné. Tady už nic nenakoupim.
MK Avatar autora Monika Kroscenova | 15.3.2024
Jsem zpokojena
MC Avatar autora Miroslav Coufal | 14.3.2024
Velmi spokojen-hodnocení 5
V Avatar autora Veronika | 7.3.2024
Co se týče šatní skříně, špatně udělané dírky na lišty, pokud bychom namontovali tak, jak bylo předděláno, lišta by přesahovala a skříň by nešla složit. Hodinu nám zabralo převrtat nové dírky. U postele napsáno v plánu 8x podložka pod šroub, ale fyzicky byla jen 4x, v plánu 12x šroub, fyzicky jen 10x. Vzhled desek na postel odlámané kousky dřeva. Rošty do postele byly pouze oblepené lepící páskou, tudíž pár z dřívek byly celé od bahna. Pozdní doručení bylo vykompenzováno
PG Avatar autora Pavel Gunár | 3.3.2024
dobrý obchod...
ŠK Avatar autora Šarlota Kolářová | 29.2.2024
Super matrace
D Avatar autora David | 22.2.2024
Už skoro 20 dní čekám marně na ob.stenu údajně ji předali dopravci před 7dny.Dopravce o ní ale nic neví.Na zákaznické lince mu tvrdí každý něco jiného.!!Nedoporucuji
MS Avatar autora Monika Soviarová | 18.2.2024
👍
AB Avatar autora Aleš Bartuněk | 17.2.2024
vnučka hodně spokojená
DT Avatar autora David Turek | 16.2.2024
Perfektní. Luxusní komunikace
M Avatar autora Monika | 16.2.2024
Objednaná matrace, přišla jak bylo domluveno a vše v pořádku.
L Avatar autora Lukas | 12.2.2024
Marné čekání na postel .postel vrácena přepravcem zpět do obchodu . žádné info ze strany obchodu . Katastrofa obchod . Kdovi co bylo se zbožím když jej odmítnul dopravce doručit.
ZP Avatar autora Zdenka Pavlová | 9.2.2024
Včera přišlo a vypadá výborně
Z Avatar autora Zuzana | 6.2.2024
Objednala jsem dětské povlečení podle obrázku mělo být tyrkysové ale bohužel je spíš bledě modré což jsem zklamaná...
P Avatar autora Petra | 6.2.2024
Poničené krabice Postel obroušena jak kdyby to někdo dělal v pátek na poslední chvíli nenalakovana. Chyběl návod, šroubky . Dlouhé čekání Nedoporučuji
T Avatar autora Tomáš | 3.2.2024
Zbozi po rozbaleni poskozeno a bez montážního navodu.
V Avatar autora Victoria | 25.1.2024
Ani nevím, kde začít… 2.1. jsem objednala dětskou postel i s matrací, chráničem matrace a prostěradlem. 3.1. mi přišel email s potvrzením o předání objednavky dopraci a o odeslání. Vše měli údajně skladem. Podle doby dodání jsem měla mít postel do 17.1. doma. Nic. Když jsem se podívala na web dopravce, zjistila jsem, že jim objednávka nebyla ještě ani předána. Proto jsem jim napsala e-mail, zda bych mohla vědět, kde je problém, když oni mi napsali, ze obj. předali dopravci, který ale tvrdí něco jiného. Odpověď byla, že prý dopravce zásilku poškodil a teď s ním tedy vyřizují reklamaci. I kdyby tohle byla pravda, tak snad existuje něco jako komunikace a je třeba to dat zákazníkovi vědět, ne? Potom zase žádná komunikace. 23.1. tam zavolal manžel aby zjistil, jak to teda vypadá, na to mu řekli, ze nemají matraci skladem a že někam zavolají a zjistí to a potom zavolají zpět manželovi. Tomu potom už nevolali a zase napsali e-mail, že teda tu matraci nemají a budou ji naskladňovat až další týden. Vyřešilo se to teda záměnou matrace za jinou a zboží mám už konečně doma! Až na to, že při montáži jsem byla celá od bílé barvy, která z postele pouští, jakoby to bylo nabarvené křídou! Můžu jej doufat, ze je to nezávadná barva! Prostě hrůza. Nedoporučuji a tento e-shop už NIKDY! Samozřejmě žádná pořádná omluva z jejich strany taky nepřišla.
×

Splátková kalkulačka ESSOX